Business Consultant


Met de standaard systematiek van het Business Canvas komen we snel tot de kern van jouw probleem. Door een visualisatie van jouw bedrijf schetsen we snel de lijnen en zien we ook waar de zwakke plekken zitten. Samen vullen we de Value Proposition in.

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer en als adviseur help ik jou om weer met een goed plan verder te gaan. Op de weg die je al loopt, of op een nieuw pad. Business Development, het ontwikkelen van een nieuwe lijn in je bedrijf of naast je bedrijf is, voor mij als ICT ondernemer, een continue proces. Dat dit waardevol is komt in mijn advies komt snel naar voren. Door gestructureerd de multiplier te zoeken in jouw bedrijf, kan ik een perspectief bieden waar je een nieuw plan mee geboren laat worden.

Door met een eigen plan te werken voorkom je om onderdeel van een plan van een ander te worden.

Met een coach of een consultant moet je een klik hebben, ik wil dan ook graag mijn kernwaarden met je delen. Ben je bereid om de uitdaging aan te gaan, dan kijken we of dit matcht:

  • Kwaliteit en degelijkheid
  • Duidelijk en pragmatisch
  • Dikke rapporten maak ik niet
  • Open en eerlijk
  • Ik vraag veel, luister en trek conclusies

Deze dienst is duur: tijd en denkenergie is onbetaalbaar met €. De waarde die ik toevoeg aan jouw bedrijf kan enorm zijn. Wat is het jouw waard om goed geholpen te worden?

Ik help graag mensen die verder willen komen op de lange termijn. Veranderen doe je namelijk niet in een dag of een jaar. De keuze om te gaan veranderen wel. Begint jouw verandering hier en nu?