Workshop Business Canvas

Workshop Business Canvas

990.00

Workshop Business Canvas:

Met de standaard systematiek van het Business Canvas komen we snel tot de kern van jouw probleem. Door een visualisatie van je bedrijf schetsen we snel de lijnen en zien we ook waar de zwakke plekken zitten. Samen vullen we de Value Proposition in.

Mijn kernwaarden zijn:

  • Veel vragen, luisteren en conclusies trekken
  • Geen dik rapport maar een duidelijk verhaal
  • Kwaliteit en degelijkheid
  • Duidelijk en pragmatisch
  • Open en eerlijk
Categorieën: ,

Beschrijving

Op zoek naar de Why in jouw bedrijf

Samen zoeken we naar de waardetoevoeging die jij aan jouw klanten levert.

Denk eens aan alle data die jij hebt verzameld op je harde schijf en al die papieren dossiers die in je kast liggen. Op basis van al die aanwezige informatie kun je beslissingen nemen, beslissingen die je eerder alleen op gevoel nam.

Keuzes die onder te verdelen zijn in twee stromen namelijk: beslissingen nemen waardoor je efficiënter kunt werken – je neemt bijvoorbeeld beslissingen waardoor je geld kunt besparen. Of je wilt groeien – je bent op zoek naar een nieuw klantsegment. Voor beide stromen geldt dat dit het liefst in overzichtelijke rapportages en of dashboards inzichtelijk moet worden. Zodat je de data en jouw gevoel kunt combineren.

Onze business consultant kan jou helpen om techniek aan jouw data te koppelen zodat het voor jou en jouw klanten makkelijker wordt om zaken te doen.