Workshop “Digitalisering”

Aanbieding!

Workshop “Digitalisering”

10,000.00 5,000.00

In de Workshop Digitalisering gaan we het hebben over de drie niveaus van digitalisering. De niveaus worden uitgelicht en geven inzicht in hoever jij bent met de digitalisering van jouw bedrijf. De eerste twee niveaus zijn ‘downward compatible’ of ‘voorzetten van het huidige, met verbeteringen’. Niveau drie is het loslaten van hoe je nu denkt en doet en de mogelijkheid om het weer anders op te pakken.

 1. De vanzelfsprekende digitalisering van gebruiksvoorwerpen
 2. De logische proces digitalisering
 3. Digitaliseren van je product of dienst
Categorie:

Beschrijving

In deze Workshop Digitalisering lopen we samen door je virtuele bedrijf van de toekomst. Wat staat je te wachten als de technologie je processen gaat overnemen? En als jouw kantoorpersoneel verbinders worden? Nu al kunnen veel processen gedigitaliseerd worden. Je product of dienst digitaliseren is de digitale revolutie waar we het over gaan hebben. Hoe ga jij dit doen?

Wordt onderdeel van de digitale revolutie en begrijp de essentials. Wij geloven dat digitalisering van je product of dienst een belangrijk onderdeel wordt van de bedrijfsvoering.

 • Wat is er nu al mogelijk, technisch en organisatorisch?
 • Waarom zou je kiezen voor horizontale lijnen in je bedrijf?
 • Is software de heilige graal?
 • Ketensamenwerking is onlosmakelijk verbonden aan digitalisering. Informatie en kennis digitaal verbinden aan je product of dienst is de directe waarde toevoeging die in de Workshop Digitalisering duidelijk moet worden.
 • De Digitalisering Boot niet willen Missen? Met praktische voorbeelden laten we zien dat je nu al kan beginnen.

Wat kan je leren van hoe anderen het deden?

 • “Zonder kennis er aan beginnen koste ons veel tijd en geld” verteld een ondernemer in de maakindustrie. “We hebben het ook een paar keer echt verprutst”
 • “Nadat we het digitaliseringsproject hadden gestart was het gereserveerde geld op. Om door te zetten en vol te houden was ook een investeringsbudget nodig bleek later”
 • “Over de veiligheid van al die verzamelde data was niet nagedacht. We deden maar wat in een bestandje, door dit later pas recht te maken zijn we veel van de verzamelde data weer kwijt geraakt”
 • “Mag niet van de AVG, maar wat kan wel?”

De drie niveaus van digitalisering

In de Workshop Digitalisering gaan we het hebben over de drie niveaus van digitalisering. De niveaus worden uitgelicht en geven inzicht in hoever jij bent met de digitalisering van jouw bedrijf. De eerste twee niveaus zijn ‘downward compatible’ of ‘voorzetten van het huidige, met verbeteringen’. Niveau drie is het loslaten van hoe je nu denkt en doet en de mogelijkheid pakken om het weer anders op te pakken.

 1. De vanzelfsprekende digitalisering van gebruiksvoorwerpen
 2. Het logische proces digitalisering
 3. Digitaliseren van je product of dienst

Wil jij ook de eerste concrete stap maken om te gaan digitaliseren en wil je gebruik maken van de 50% korting regeling van Horizon? Vraag dan een voucher aan.