Workshop “Starten met Microsoft Teams”

Workshop “Starten met Microsoft Teams”

750.00

Een hands-on training “Starten met Microsoft Teams”.

Tijdens de uit 2 dagdelen bestaande training begin je met Microsoft Teams en leer je hoe je Microsoft Teams optimaal kunt gebruiken.

Category:

Description

Microsoft Office 365 is een platform met een grote diversiteit aan applicaties. Op de achtergrond aan elkaar verbonden door het Microsoft Azure Platform. Hoe gebruik je nu al die losse applicaties op een overzichtelijke manier? Deze vraag wordt voor een groot deel beantwoordt met de opvolger van Microsoft Outlook (voor e-mail, taken en agenda) namelijk Microsoft Teams.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop:

  • Uitleg over Microsoft Teams en de 3 lagen structuur waar ze mee werken: Het team voor de beveiliging van je data, het kanaal als onderwerp voor de samenbindende factor en de tabbladen voor de toegang tot applicaties als SharePoint (delen van bestanden), Skype for Business (chat), wiki, Planner en een heel aantal handige tools die je kan gebruiken om samen te werken.
  • Opzetten van een Team.
  • Opzetten van kanalen.
  • Een aantal handige tools om samen te werken en een overzicht van connectoren.

De workshop bestaat uit twee delen:

  • deel 1: Beginnen met teams en de basis inrichten.
  • deel 2: Vervolgsessie: Ingaan op klantspecifieke wensen en verduidelijking van het systeem

Een werkende Microsoft Office 365 omgeving is een voorwaarde om met deze hands-on training direct aan de slag te gaan.

Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden van Microsoft Teams binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op.