Bij Buro Flevo helpen we bedrijven succesvol te zijn via digitalisering.

Hoe jij volgens ons succesvol kan zijn?

Wij geloven dat bedrijven succesvol zijn wanneer ze goede beslissingen nemen; Goede beslissingen zijn gebaseerd op alle beschikbare relevante informatie. Wie voorop wil lopen en zich wil onderscheiden moet transparant, slim en snel zijn, en telkens verrassend uit de hoek komen.

In en om ieder bedrijf is een schat aan informatie te vinden die van grote waarde is. Data uit het productieproces, data vanuit de productieketen en data vanuit het gebruik van jouw product …. het zijn allemaal graadmeters waarop je kan sturen.

Uiteindelijk zal jouw (eind)klant bepalen hoe succesvol je bent nu en in de toekomst. Door de juiste communicatie met je (eind)klant ga jij het verschil maken!

Hoe we je daarbij gaan helpen?

Wij gaan eerst naar jou luisteren: Ontdekken waar jouw passie zit, welke stakeholders jouw productieketen drijft en zeker ook wie jouw (eind)klant is. In welke fase bevindt jouw bedrijf zich en bij welke behoefte mogen jou ondersteunen?

Vervolgens spreken we af waar wij jou mee gaan helpen.

Of wij jullie nu via kwartaalgesprekken gaan inspireren of dat wij een digitaliseringsplan uitstippelen in onze digitaliseringsroadmap, of wellicht een workshop voor jouw MT, in alle gevallen zullen wij de verschillende disciplines samenbrengen en een bruikbare vervolgstap bieden in jullie digitale transformatie.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We vertellen er graag over onder het genot van een kop koffie.
Neem gerust contact met ons op of laat ons terugbellen op een moment dat het jou uitkomt.

info@buroflevo.nl of bel ons op +31 85 002 1010