Is jouw handigste gebruiker handig genoeg?

Je leid jouw bedrijf naar eigen inzicht en hebt duidelijke ideeën over de rol die software daarin speelt. Een idee over hoe je dingen wilt hebben kan in jouw hoofd duidelijk zijn, maar hoe ga je het uitvoeren? Heb je hulp nodig van software of van iemand anders? Want hulp kan een idee meer vorm geven en dan wordt de uitvoering makkelijker.

Voorkom een zijspoor

Jouw software helpt jou en omdat je misschien niet de meest handige gebruiker bent van de software, raak je weleens op een zijspoor. Wat wij zien is dat een applicatiebeheerder jou daarbij goed kan helpen. Hij kent vaak meerdere softwarepakketten en kan helpen om er beter gebruik van te maken.

De juiste informatie voor je neus

Een applicatiebeheerder die specifiek met jou meekijkt en niet zelf in het werkproces zit heeft vaak andere ideeën over welke data je voor je neus moet krijgen om je werk goed te kunnen doen. Niet met het omweggetje wat je altijd gebruikt hebt, maar rechtstreeks.

Efficiënter werken is wat iedereen wil

Marktontwikkeling en trends

Automatiseren is een hot topic. Tussen 2020 en 2030 zou dit boven aan de lijstjes moeten staan, zeker ook van maakbedrijven. Veel handelingen die nu nog handmatig gaan die moeten geautomatiseerd worden. En daar zou je nu al mee bezig moeten zijn om de boot niet te missen.

Wat kun je nu al doen?

In ieder geval goed kijken en nadenken over je huidige software zodat je de stap makkelijker kunt gaan maken. Misschien is overstappen naar een ander softwarepakket wel nodig omdat dat beter past bij jouw bedrijfsvoering.

Een ict’er in dienst?

Voor MKB bedrijven is het vaak te duur om een vaste ict’er in dienst te nemen. Daarnaast ontbreekt het vaak aan genoeg werk om een interessante werkgever te zijn voor zo’n specialist. Wij bieden daarom iemand aan die jou bijvoorbeeld 2 dagen in de maand kan helpen. Zo maak je stappen die goed te volgen zijn, houd je het betaalbaar en raak je toch voorgesorteerd op de toekomst.

De applicatiebeheerder van Buro Flevo

Het mooie hiervan is dat wij bij heel veel bedrijven komen en dat wij daardoor weten wat wel en niet werkt bij MKB bedrijven. Je hoeft dus niet de proeftuin te worden van je eigen innovaties en van je eigen uitvindingen, je hoeft niet constant leergeld te betalen omdat je iedere keer weer opnieuw het wiel moet uitvinden. Onze kennis kan gekopieerd worden omdat wij die ervaringen al hebben en daardoor kun je uiteindelijk kosten besparen.

Wil jij ook een applicatiebeheerder binnen jouw bedrijf maar niet in vaste dienst? Dan kunnen wij helpen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.