“Hoe ik ieder kwartaal afscheid nam van 1 klant”

Wanneer? 27 September 2022 (16.00 uur tot 17.00 uur)

Waar? De Dieze 26, Dronten

Wie? Hoe je als MIDDELGROOT BEDRIJF de juiste klanten kiest, die passen bij je bedrijfsproces. 

Dit leer je tijdens deze Masterclass “Hoe ik elk kwartaal afscheid nam van 1 klant” 

De ervaringen van deze masterclass:
1. Je ontdekt wat de klanten over jou zullen vertellen na aankoop van je product, zodat je weet waar je staat;
2. Je leert welke waarde je creëert als je elk kwartaal afscheid neemt van 1 klant;
3. Je ziet welke bedrijfsprocessen aangepakt moeten worden en welke stappen je moet kunnen maken om je bedrijf te digitaliseren.
 

De juiste waarde creëren en behouden in jouw bedrijf is jouw missie. Toch is het in de praktijk lastig om jouw klanten en jouw omzet op peil te houden. Je bent niet constant bezig met de juiste strategie. Hoe effectief zou het zijn als jouw digitale strategie de kansen op winst vergroot? Of nog beter, hoe zorg je dat het gedrag van je klanten niet jouw bedrijfsprocessen frustreet? 

Het goede nieuws is dat dat kan. In deze masterclass “Hoe ik elk kwartaal afscheid nam van 1 klant” maken we de (digitale) koers van jouw bedrijf in één oogopslag duidelijk.

Geschikt voor MIDDELGROTE BEDRIJVEN die door digitalisering meer omzet en klanttevredenheid willen genereren.

Jouw investering voor deze masterclass is 1 uur bij ons op locatie en je reistijd. Wij kunnen de workshop ook in company aanbieden.  

Kan je niet komen op 14 juni? 27 September 2022 is het volgende event. Kan je niet wachten? Bel ons voor een afspraak op 085-002 1010 of mail via info@buroflevo.nl


    Jouw investering voor deze masterclass is 1 uur bij ons op locatie en je reistijd. Wij kunnen de workshop ook in company aanbieden.  

    176664