De meldplicht datalekken in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) kan een ingewikkelde zaak zijn, wij hebben het onderwerp datalek voor je in hapklare brokken gesneden.

Iedere organisatie heeft te maken met deze wet, en met alle gevolgen van dien wanneer je niet ‘compliant’ bent. Boetes tot €800.000 of 10% van de jaaromzet geven te denken hoe belangrijk privacy is in ons land. Maar bovenal kunnen fouten leiden tot ernstige vertrouwensschade. Hoe maak je jouw bedrijf nu datalek proof? Een uitdaging? of …

Datalek volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Buro Flevo maakt gebruik van een eenvoudig concept dat direct inzicht geeft in de punten die aandacht vereisen. Een duidelijke checklist met daaraan gekoppeld een actieplan. Wij staan er voor dat we ICT in Jip en Janneke taal kunnen vertellen aan onze klanten. Ook met betrekking tot datalekken zijn we in staat om het te betrekken op uw organisatie. Vanuit een persoonlijk startpunt werken we samen met diverse partners en online tools om jouw bedrijf binnen een jaar volledig compliant te maken. Neem contact op met ons via het onderstaande formulier voor een cheatsheet of kennismakingsgesprek.

Alles in kaart voor een vast tarief € 995,-

De samenwerking met onze juridische partner de Raadgevers vult aan, ook hier een pakketprijs van € 995,-

Daarnaast kunnen wij een health check meldplicht datalekken uitvoeren door een Certified Information Security Manager (CISM) van SecWatch.

De kosten hiervoor bedragen €1.995

Een eventueel vervolgtraject is een intern technisch onderzoek (IVA) door gecertificeerde auditors.

Benieuwd wat Buro Flevo hierin voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.