Een korte kennismaking met een mooi bedrijf

Wat doet Buro Flevo?

Bij Buro Flevo help ik bedrijven meer te bereiken door gebruik te maken van data. Als bedrijf wil je bijvoorbeeld groeien, beter je klanten aanspreken, een hoger rendement enz. Verbetering kan van alls zijn maar meestal is het naar 2 dingen terug te voeren, meer omzet of minder kosten.

Onlangs was ik bij een bedrijf waar ze mij het volgende vroegen:

Het gaat helemaal niet slecht met mijn bedrijf, maar toch zijn wij op zoek naar de volgende stap. Kun jij ons helpen door het stellen van de juiste vragen?

Dat kan ik zeker. Met de standaard systematiek van het business canvas komen we snel tot de kern. Door een visualisatie van jouw bedrijf, schetsen we snel de lijnen en zien we waar verbeterpunten zitten.

Mijn eigen ervaring

Door jarenlange ervaring als ondernemer en adviseur help ik bedrijven om weer met een goed plan verder te gaan. Op het huidige pad of op een nieuw pad. Business Development, het (door) ontwikkelen van een bestaande of nieuwe lijn in het bedrijf, is voor mij als ICT ondernemer een continue proces. Dat dit waardevol is komt in mijn advies snel naar voren. Door gestructureerd de mulitplier te zoeken in het bedrijf kan ik een perspectief bieden waarmee je een nieuw plan geboren laat worden.

Omdat ik uit ervaring weet dat je een klik moet hebben met een adviseur, deel ik graag mijn kernwaarden:

Als een klant weet waar ik voor sta maakt dat het gesprek ook makkelijker en kunnen we samen bepalen of er een match is.

Wat is jouw uiteindelijke doel, wat wil je bereiken?

Ik help graag mensen die verder willen komen op de lange termijn. Veranderen doe je niet in een dag of een jaar. De keuze om te gaan veranderen wel en ik zou daar graag een onderdeel van zijn.

Door met een eigen plan te werken voorkom je om onderdeel te worden van het plan van een ander

Dus heb jij een mooi bedrijf opgebouwd en ben je klaar voor de volgende stap? Bel Arend Jan dan voor een afspraak, of vul onderstaand contactformulier in. Hij komt graag bij jou langs.