Moeder zijn of worden is bijzonder, tenminste dat vinden we bij NINE&Co. Met onze zes merken binnen de categorieën kleding-, home- en sleep zijn we er voor (toekomstige) moeders tijdens de belangrijkste momenten in haar leven. En dat maakt ons best een bijzondere familie van merken.

Nine & Co is een ontzettend leuk bedrijf met veel dynamiek. Echter ontbrak het voor een tijdje aan een applicatiebeheerder met kennis van EDI-systemen. Om ons te kunnen focussen op het EDI-systeem bood Buro Flevo een professional aan op detacheringsbasis. Gedurende een jaar heeft hij geholpen met het oppakken van het EDI stuk binnen Nine & Co.

Wij kregen een professional die gelukkig al kennis had van het EDI-systeem, iemand die doorpakt, puur gefocust zijn werk deed, duidelijke rapportages maakte aan het eind van de dag over de gedane werkzaamheden en wat er nog moest gebeuren.

Ook heeft hij veel van onze klanten aangesloten op het EDI-systeem waardoor wij efficiënter kunnen werken en het voor de klant ook makkelijker is geworden. Geen rompslomp meer met Excel bestanden en handmatige verwerking maar 1 bestand wat met een paar seconden ingeladen kan worden in ons ERP-systeem.

“Via Buro Flevo kregen wij een professional, die zich kon richten op zijn taak zonder afgeleid te worden”

Erik Blanksma

Manager IT – Nine & Co.