[Dit Seminar heeft al plaatsgevonden.]

17 Juni 2016 Miniconferentie: kennis, praktische voorbeelden, inspiratie en ervaring

Seminar Het Nieuwe Samenwerken over telkens vernieuwende functies van social media, de tools en de impact op je verdienmodel, organisatie en communicatie – ervaar zakelijk virtual reality

Programma: 14:30 uur tot 17:00 uur met aansluitend borrel

“Het Nieuwe Samenwerken” – Christiaan van der Sluijs
“Datalek: omgaan met data in deze tijd” – Arend Jan te Velde
“Virtual Reality” – Francois le Roy

Hoe organisaties, MKB en ZZP’ers door Het Nieuwe Samenwerken tijdwinst boeken, efficiënter werken en nieuwe markten aanboren op een veilige manier

Gratis parkeren!

Vroegboekprijs: € 49,50 (tot 30 mei!) Normale Prijs: € 88,00 – prijzen excl. BTW

Datum: 17 juni 2016
Locatie: WTC Almere – P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere

Het Nieuwe Samenwerken

Het Nieuwe Samenwerken behelst de zich telkens vernieuwende functies van social media en de tools en mogelijkheden die dat mee brengt. De daardoor veranderende samenwerking tussen collega’s, klanten en leveranciers.
Dat heeft enorme impact op je verdienmodel, je organisatie, je marketing, je communicatie. Jij kunt Google als partner zien, maar ziet Google jou ook als partner? Er zijn bedrijven die succesvol investeren in internet en nieuwe media, terwijl er bij anderen niks uit hun investering komt.
Jij kunt virtual reality zien als iets van “later” terwijl je concurrent er wel op inzet en jij dat merkt aan je dalende omzet. Op de miniconferentie wordt verteld waar de waarde voor de klant zit en hoe je die kunt benutten.
Zowel organisaties, MKB als ZZP’ers boeken door Het Nieuwe Samenwerken tijdwinst, werken efficiënter en boren nieuwe markten aan. Allemaal door juist gebruik te maken van de nieuwste mogelijkheden van internet. Niet alleen Facebook en LinkedIn – dat vaak onvolledig en onjuist wordt ingezet – maar ook Pinterest, online vergaderen, werken met Task Share, slim benutten van virtual reality en beschermen van je data.
Al deze zaken kun je samenvatten onder de noemer Het Nieuwe Samenwerken.

Sprekers

Christiaan van der Sluijs heeft een software bedrijf. In 2015 gaf hij wekelijks een spreekbeurt ergens in het land. Hij was ondermeer spreker op de Finance Opex Update en het Risk & Compliance congres 2015. Titels van zijn spreekbeurten: “Samenwerken zonder email”, “Het nieuwe samenwerken”, “Risk management zonder spreadsheet”, ““Strategische keuzes in de financiële sector”, “De impact van cloud computing”. Van der Sluijs inspireert en kan echt iets losmaken bij de mensen. Belangrijke punten die hij belicht zijn: Wat zijn de klantverwachtingen; Welke strategische keuzes liggen op tafel; Wat worden de drivers voor systemen en processen; en last but not least, wat betekent dit voor de individu die in de zaal zit.

Arend Jan te Velde is ICT ondernemer. Hij organiseert al jaren workshops en seminars rond thema’s als big data, social media en data, data veligheid, datalek, regelgeving en “de informatiemanager”. Hij spreekt met plezier en weet mensen mee te nemen in zijn verhaal. Ook deze keer zal hij het belang van technologie, data, data beveiliging en regelgeving aantonen ondersteund door aanspreken de praktijkvoorbeelden.

 

Francois le Roy is een innovatieve ondernemer die actief is met virtual reality, 360o fotografie en architectuurtekeningen. Hij geeft vorm aan projecten en diverse workshops op het gebied van virtual reality. Met zijn positieve energie laat hij je ervaren wat virtual reality is.

Partners

HAWK Investment Cycle Solutions is een softwarebedrijf dat software applicaties bouwt en onderhoudt. Zij maakt maatwerk applicaties voor grote ondernemingen en instellingen, waaronder banken en asset managers. Waar organisatievernieuwing en software ontwikkeling samenkomen excelleert HAWK-ICS. Daarnaast houdt HAWK-ICS zich bezig met het uitgeven van een vakblad HAMBU Magazine voor de financiële sector.

Flevo ict biedt het beste van twee werelden. De ict`ers en de interim ICT manager van Flevo ict werken met 100% focus samen waardoor hun kennis, ervaring, visie en specialismen optimaal tot hun recht komen. Voor de klant! Met hun brede blikveld en jarenlange ervaring zijn ze de schakel te tussen bedrijfsvoering, trends en ontwikkelingen, creativiteit, strategie en techniek. Door dit naar essentie terug te brengen, te doseren en de juiste mix & match te maken, creëren ze unieke verrassende concepten die smaken naar meer. Eindgebruikers staan op de eerste plaats: Flevo ict is ervan overtuigd dat ieder bedrijf kan groeien met een creatieve en continue vernieuwende focus op haar eindklanten. Bij Flevo ict creëren ze daarom strategische concep

ten en oplossingen waarin de eindgebruiker altijd centraal staat. Het is de uitdaging om samen met de klant werkelijk te doorgronden wie de eindklanten zijn en wat ze het liefst willen.

Createlab doet architectuurpresentaties, architectuurfotografie, 360 Graden fotografie, Virtual Reality, Augmented Reality, virtuele rondleidingen, 3d printen, 3d Scannen, artist impressions, animaties, websites, brochures, huisstijlen, plattegronden, maquettes, bouwkundig tekenwerk. CreateLab werkt voor architecten, projectontwikkelaars, makelaars, gemeenten, ondernemers, maar ook voor particulieren.

TaskShare – Samenwerken zonder email: Cloudoplossing TaskShare is een zakelijke vorm van Social Media, waarmee klanten, ondernemers en hun lev

eranciers samenwerken in één oplossing. Taken worden in TaskShare gezet en gedeeld. De taak krijgt een tijdslijn zodat iedereen in één oogopslag ziet waar iedereen staat, wat er nodig is en wanneer het klaar is. TaskShare bespaart klanten en gebruikers kosten en tijd (het is effectief, efficiënt en snel). Toepassingsgebieden zijn operationele werkzaamheden/dagelijkse werkzaamheden, project management, en als alternatief voor SharePoint (eenvoudiger te gebruiken, vaste lage prijs).

WTC Almere Area – Iedereen kan in het WTC Almere kantoorruimte huren: van groeiende bedrijven tot gevestigde organisaties en van ZZP’er tot start-up. Hier is iedereen welkom om zaken te doen. De WTC organisatie biedt ruimte aan alle ondernemers en is trots op de diversiteit aan bedrijvigheid die zij huisvest. De WTC faciliteiten zijn er op gericht om goede service te verlenen aan de ondernemers die hier werken en hun bedrijf vestigen. Al onze bezoekers geven we een warm welkom, of je nou een kantoorruimte huurt, je evenement bij ons onderbrengt of alleen voor een snelle bespreking in onze espressobar langskomt. Je bent in het World Trade Center Almere altijd op je plek.

Buiten de genoemde partners doet ook een e-commerce partner mee.

Wanneer
Vrijdag 17 juni 2016 van 14:30 tot 18:00 (CEST) – Aan agenda toevoegen
Waar
P.J. Oudweg 4 – 4 P.J. Oudweg, 1314 CH Almere – Bekijk kaart