VNO-NCW kopt met ‘Stel handhaving nieuwe privacywet jaar uit’. Waarom dan wel?

Privacy is een belangrijk onderdeel nu in Mei de wet weer gaat veranderen. Ook voor jullie organisatie is dit een aandachtspunt. Bewustwording hoe om te gaan met persoons gegevens (administratie van medewerkers en klanten) is een lang lopend traject hebben we bij andere bedrijven inmiddels ondervonden. We kunnen ook jullie hiermee helpen en het hoeft zeker niet duur te zijn. Omdat we zien dat het in het MKB toch vaak bij 1 of 2 personen ligt hebben we een workshop hiervoor gepland op 6 februari. Details kan je vinden op https://www.buroflevo.nl/store/products/security-privacy-awareness-training-6-feburari-2018/

Mocht je nu verhindert zijn, maar wel geïnteresseerd. Laat het me dan even weten. Eind maart staat de volgende weer in de planning.

Voorkomen

Wat vooral goed is om te doen, is laten zien dat je als bedrijf stappen maakt en dat jullie het op het netvlies hebben staan. Het gaat er om dat je er alles aan doet om te voorkomen dat data gelekt wordt. De GDPR Workshop geeft een goed begin.

Het gaat geleidelijk

Klanten vertrouwen me regelmatig toe dat ze het lastig vinden om in één keer aan al deze eisen te voldoen. ‘Kijk eens naar je ISO-certificaat van tien jaar geleden’, zeg ik op zo’n moment tegen ze. ‘Daar lach je nu ook om. Je bent ooit ergens begonnen en je verbetert ieder jaar.’

Klaar voor de volgende stap? neem contact op en schuif aan. Komt de datum je niet uit? of wil je een in-company workshop? neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.