Starten met Microsoft Teams

Informatie en kennis delen op een flexibele manier

Microsoft Office 365 is een platform met een grote diversiteit aan applicaties. Maar hoe gebruik je al die losse applicaties op een overzichtelijke manier? Belangrijker nog, waarom gebruik je deze cloud? Deze vraag wordt voor een groot deel beantwoord door de opvolger van Microsoft Outlook (e-mail, taken en agenda) namelijk door Microsoft Teams.

Dat het populair is kunnen we wel zien aan de bezoekers op onze website. Ook jij bent opzoek naar de sleutel die TEAMS voor je gaat zijn. We hebben met onze praktische en hands-on training veel mensen op weg geholpen. Op dit moment maken wereldwijd meer dan 19 miljoen mensen gebruik van Microsoft Teams en de verwachting is dat dit aantal zal stijgen. Er zijn 2 dingen die je over TEAMS moet weten:

De rechten (wie mag waarbij) leg je vast in het team. TEAMS gaat pas werken als je de tabbladen gaat gebruiken. We praten je hierover zo bij, eerst even wat reclame…

Microsoft Teams in een notendop

  • Teams is een complete oplossing voor samenwerken met bestanden, chatten en online vergaderen. Je host audio-, video- en web conferenties en kunt chatten met iedereen binnen of buiten je organisatie.
  • Teams maakt teamwerk gemakkelijk. Je kunt samen aan bestanden werken en deelt deze simpel met populaire Office-365 apps zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Power BI. Het is een oplossing om je server schijf X:\ vervangen door cloud techniek.
  • Je werkplek is aan te passen waardoor je meer kunt bereiken. integreer de apps van Microsoft en services van andere partners om jouw proces aan te passen en teamwerk en productiviteit te bevorderen.
  • Bellen in Office 365 en Teams is mogelijk met verschillende abonnementen. Office 365 biedt zo een complete zakelijke bel ervaring in Teams op een wereldwijde schaal.
  • Je kunt verbinding maken met verschillende apparaten. Wil je succesvol communiceren dan heb je wel de juiste audio-apparaten nodig. Microsoft Teams wordt ondersteund door een verscheidenheid aan apparaten voor bellen en vergaderen. Zo kun je de ervaring op kantoor, in een vergaderruimte of onderweg verbeteren.

Ik wil eerst weten hoe Microsoft Teams werkt voordat ik er aan begin!

Sommige gebruikers willen eerst weten hoe ze Microsoft Teams moeten gebruiken. Dit is heel logisch en daarom bieden wij een workshop “Starten met Microsoft Teams” aan. Wil jij ook een vliegende start maken met je collega’s? bel ons even 085 002 1010 of info@buroflevo.nl

In deze workshop bestaande uit twee delen starten we eerst met de basis van Microsoft Teams. In het tweede deel gaan we in op klant specifieke wensen en verduidelijking van het systeem. Een werkende Microsoft Office 365 omgeving is een voorwaarde om met deze hands-on training aan de slag te kunnen gaan.

Wil je nu direct iets plannen? of later even contact maken? laat dan je gegevens hier achter. We nemen dan op werkdagen contact met je op.

    Zo snel mogelijk een afspraak maken.Binnen een maand een afspraak makenGeïnteresseerd maar nog even niet nu het moment.