Informatie en kennis delen op een flexibele manier

Microsoft Office 365 is een platform met een grote diversiteit aan applicaties. Maar hoe gebruik je al die losse applicaties op een overzichtelijke manier? Belangrijker nog, waarom gebruik je deze cloud? Deze vraag wordt voor een groot deel beantwoord door de opvolger van Microsoft Outlook (e-mail, taken en agenda) namelijk door Microsoft Teams.

Dat het populair is kunnen we wel zien aan de bezoekers op onze website. Ook jij bent opzoek naar de sleutel die TEAMS voor je gaat zijn. We hebben met onze praktische en hands-on training veel mensen op weg geholpen. Op dit moment maken wereldwijd meer dan 19 miljoen mensen gebruik van Microsoft Teams en de verwachting is dat dit aantal zal stijgen. Er zijn 2 dingen die je over TEAMS moet weten:

De rechten (wie mag waarbij) leg je vast in het team. TEAMS gaat pas werken als je de tabbladen gaat gebruiken. We praten je hierover zo bij, eerst even wat reclame…

Microsoft Teams in een notendop

Ik wil eerst weten hoe Microsoft Teams werkt voordat ik er aan begin!

Sommige gebruikers willen eerst weten hoe ze Microsoft Teams moeten gebruiken. Dit is heel logisch en daarom bieden wij een workshop “Starten met Microsoft Teams” aan. Wil jij ook een vliegende start maken met je collega’s? bel ons even 085 002 1010 of info@buroflevo.nl

In deze workshop bestaande uit twee delen starten we eerst met de basis van Microsoft Teams. In het tweede deel gaan we in op klant specifieke wensen en verduidelijking van het systeem. Een werkende Microsoft Office 365 omgeving is een voorwaarde om met deze hands-on training aan de slag te kunnen gaan.

Wil je nu direct iets plannen? of later even contact maken? laat dan je gegevens hier achter. We nemen dan op werkdagen contact met je op.

    Zo snel mogelijk een afspraak maken.Binnen een maand een afspraak makenGeïnteresseerd maar nog even niet nu het moment.